Medewerkers

M.J.C. Lankhorst

M.J.C. Lankhorst

Huisarts, praktijkhouder

In 2017 ben ik gestart met Huisartsenpraktijk Lankhorst. Ik woon nu al weer een paar jaar in Waalre, samen met mijn man en 2 dochters. Mijn man werkt bij ASML. We hebben hiervoor ook in Aalst gewoond en daarvoor in Groningen. Hier heb ik mijn studie Geneeskunde gedaan. Hierna heb ik in het verpleeghuis gewerkt in Veendam, waar ik veel ervaring heb opgedaan met palliatieve zorg en heb gezorgd voor patiënten met dementie. Ik ben opgegroeid in Hoogezand, waar mijn ouders nu nog steeds fysiotherapeut zijn. 

De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts in de Kempen gewerkt, voornamelijk in regio Bergeijk. Hier heb ik verdere ervaring opgedaan met acute huisartsenzorg, de zorg voor ouderen en kinderen en op het gebied van vrouwelijke klachten. Ik heb mij verder bekwaamd in het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen en het plaatsen van spiralen. Een van mijn aandachtsgebieden is de zorg voor vrouwen met gynaecologische klachten. 

Als vaste huisarts vind ik het belangrijk om samen met mijn team een toegankelijke en continue zorg te leveren. Ik wil een vertrouwd gezicht zijn voor u. Ik sta open voor uw kijk op de klachten en houd daar ook rekening mee in de behandeling. 

Aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 
 

 

 

D. Wintermans

D. Wintermans

Huisarts

Sinds januari 2019 ben ik 2 dagen in de week werkzaam als waarnemend huisarts in "huisartsenpraktijk Lankhorst". Hiervoor heb ik ook al vaker in de praktijk gewerkt.

Eerst even iets over mezelf. Ik ben getrouwd met Appie en samen hebben we 2 kinderen, Cas en Julia. We wonen al enkele jaren in Waalre. Ik heb mijn opleiding geneeskunde in Maastricht gedaan en ben in 2004 afgestudeerd. Hierna heb ik ongeveer 1 jaar als assistent cardiologie gewerkt in het Amphia ziekenhuis in Breda om vervolgens aan de huisartsenopleiding in Maastricht te beginnen. In 2009 ben ik afgestudeerd en werk nu dus al weer ruim 10 jaar als huisarts. dit doe ik met erg veel plezier. De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts gewerkt voor verschillende praktijken, voornamelijk in de Kempen. Ook ben ik werkzaam geweest als cosmetisch arts in een kliniek.

Ik kijk erg naar uit om in mijn "eigen dorp" huisarts te mogen zijn en continuïteit, in de zorg, te kunnen bieden.

Aanwezig op: maandag en woensdag

 

 

Harriëtte

Harriëtte

Doktersassistente & praktijkmanager

Ik ben Harriëtte van de Ven, woonachtig in Aalst-Waalre, getrouwd en heb 2 kinderen.

Van 1990 t/m 1996 heb ik als assistente gewerkt bij een fysiotherapiepraktijk. Hiermee ben ik gestopt door de komst van mijn kinderen en op mijn 35e kreeg ik de kans verder te studeren. Dit resulteerde in een diploma voor doktersassistente. Sinds 2007 ben ik werkzaam als doktersassistente in verschillende praktijken. In deze tijd heb ik me o.a. weten te specialiseren in: stoppen met roken, wondzorg, administratieve verrichtingen, onderhoud apparatuur en ICT, reisadviezen en uitstrijkjes maken. Een manusje-van-alles dus.

Sinds januari 2016, ben ik met veel plezier, werkzaam in deze praktijk als doktersassistente. In 2018 ben ik ook gestart met de opleiding tot praktijkmanager en ben sindsdien ook werkzaam hierin.

Wat ik zo leuk vind aan dit werk is de diversiteit in werkzaamheden. Dit zijn de contacten met de patiënten, administratie, medische handelingen ter ondersteuning van de huisarts, voorraadbeheer, en nog veel meer.

Aanwezig op:  maandag, donderdag en vrijdag.

 

Yvonne

Yvonne

Doktersassistente

Ik ben Yvonne Smolders, getrouwd met Nick en woonachtig in Valkenswaard. 

Sinds januari 2020 ben ik gestart als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Lankhorst. De opleiding voor doktersassistente heb ik in 2011 afgerond, waarna ik in 2015 afgestudeerd ben als huid- en oedeemtherapeut. Ik ben ik van 2015 tot 2020 met plezier werkzaam geweest als huid- en oedeemtherapeut. Ik heb door dit werk veel ervaring opgedaan met oedeem (ook op oncologisch gebied), littekens, wonden en acné. Een nieuwe uitdaging kwam op mijn pad, en zo startte ik met mijn huidige werkzaamheden hier in de praktijk. De ervaring als huid- en oedeemtherapeut neem ik mee binnen mijn functie als doktersassistente. 

Aanwezig op: maandag, dinsdag en vrijdag.

 

Daniëlle

Daniëlle

Doktersassistente

Ik ben Daniëlle Scheepers en woonachtig in Dommelen samen met mijn man en 2 kinderen. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam als doktersassistente (in opleiding) binnen de praktijk.

In juni 2013 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar, waarna ik tot mei 2020 dit beroep met veel plezier heb uitgeoefend. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, maar ook binnen deze praktijk zal ik enkele handelingen als oefentherapeut Cesar blijven uitvoeren. Zoals behandelingen bij lage rugklachten, hoofdpijn, slaapproblematiek en ontspanningstherapie.

In augustus 2020 ben ik met veel enthousiasme gestart met de opleiding tot doktersassistente!

Aanwezig op: maandag, woensdag en donderdag

 

Yvette

Yvette

Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig op: dinsdag

 

Inge

Inge

Praktijkondersteuner

Ik ben Inge van de Ven en vanaf 1 juni 2018 ben ik in de praktijk aan het werk als praktijkondersteuner. Eerst even wat over mezelf;   ik woon in Valkenswaard, ben getrouwd met  Johan en heb 2 kinderen; Thomas en Dagmar.

In 1998 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige aan de HBO-V in Eindhoven. Daarna heb ik gewerkt in het Diaconessen ziekenhuis als verpleegkundige met specialisatie Oncologie.  Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, maar de onregelmatige diensten waren niet goed te combineren met mijn gezin.

Sinds 2008 werkte ik als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Valkenswaard. Nu de kinderen weer wat groter zijn ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb veel zin om in dit team mijn bijdrage te leveren.

Tot ziens in de praktijk!

Aanwezig op: maandag, woensdag en vrijdag

e-mailadres: i.vandeven@pozob.nl

 

 

Sabina

Sabina

Doktersassistente

Vanaf 12 mei 2021 tot 1 oktober 2021 aanwezig ter waarneming van Yvonne's zwangerschapsverlof. Sabina heeft in 2019/2020 stage gelopen hier in de praktijk, mogelijk dat u haar al eens bent tegen gekomen hierdoor. 

Aanwezig op: woensdag en donderdag.

 

Copyright © 2021 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Copyright © 2021 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Webdesign & CMS by Downdijk