Stuur een email 040 - 2212701 Ma t/m Vr: 8:00 uur tot 17:00 uur

Oude Torenstraat 1, 5581 BJ Waalre
Nederlands Engels

Online afspraak maken

U kunt via onderstaande link een online een afspraak maken op het spreekuur in MijnGezondheid.net. Om hiervan gebruik te maken moet u inloggen met uw persoonlijke DigiD. 

Dagelijks is er ruimte in de agenda gereserveerd om de mogelijkheid te bieden voor het online inplannen van afspraken van 15 minuten op het spreekuur. Wij verzoeken u het onderwerp van de klacht aan te geven. Bij meer dan 1 klacht vragen wij u telefonisch een afspraak te maken. De assistente zoekt samen met u naar een geschikt en langer tijdstip. Ook voor verkoudheidsklachten (hoesten, keelpijn etc) vragen wij u om de afspraak niet online in te plannen maar de assistente te bellen, hiervoor zijn aparte isolatiespreekuren. 

Het online maken van een afspraak is bedoeld voor 'simpele' en korte vragen en klachten. Voor spoedeisende gevallen dient u meteen de praktijk te bellen: 040 - 2212701 en op 1 te drukken! Twijfelt u of uw vraag wel even kan wachten tot het spreekuur, dan kunt u ook het beste de assistente bellen. Voor complexe vragen, dubbele vragen of gesprekken die extra tijd vergen kunt u ook het beste een afspraak maken met de assistente.

Maak een afspraak