Online afspraak maken

De e-faciliteiten zijn tijdelijk buiten gebruik, excuus hiervoor. U ontvangt een e-mail als deze weer te gebruiken zijn.

U kunt via onderstaand formulier online een afspraak maken op het spreekuur. Om hiervan gebruik te maken zult u eerst, via de assistente, een account moeten laten activeren door uw mobiele telefoonnummer en emailadres aan haar op te geven. U ontvangt hierna een email met instructies om uw portaal te activeren.

Dagelijks is er ruimte in de agenda gereserveerd om de mogelijkheid te bieden voor het online inplannen van afspraken van 10 minuten op het spreekuur. U heeft de mogelijkheid om het onderwerp van de klacht aan te geven. Bij meer dan 1 klacht vragen wij u telefonisch een afspraak te maken. De assistente zoekt samen met u naar een geschikt en langer tijdstip .

Het online maken van een afspraak is bedoeld voor 'simpele' en korte vragen en klachten. Voor spoedeisende gevallen dient u meteen de praktijk te bellen: 040 - 2212701 en op 1 te drukken! Twijfelt u of uw vraag wel even kan wachten tot het spreekuur, dan kunt u ook het beste de assistente bellen. Voor complexe vragen, dubbele vragen of gesprekken die extra tijd vergen kunt u ook het beste een afspraak maken met de assistente.

Corona-update: Tijdelijk is het helaas tijdelijk NIET mogelijk online een afspraak te maken. Dit is omdat de assistente de reden van de afspraak moet uitvragen om zo corona-gerelateerde klachten op een apart spreekuur in te plannen. Wij vragen om uw begrip hiervoor. 

Maak een afspraak

Copyright © 2021 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Copyright © 2021 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Webdesign & CMS by Downdijk