Homepagina Huisartsenpraktijk Lankhorst

UPDATE CORONAVIRUS: Onze huisartsenpraktijk is sinds de uitbraak van het coronavirus blijvend toegankelijk geweest ook voor reguliere, niet corona-gerelateerde, huisartsenzorg. Iedereen zónder corona-gerelateerde klachten wordt gezien op het reguliere spreekuur. Voor corona-gerelateerde klachten hebben wij een apart isolatiespreekuur ingericht op maandag en donderdag tussen 11:00-12:00. De huisarts ziet tijdens dit spreekuur alle patiënten in beschermende kleding. Tussen iedere patiënt wordt de ruimte grondig ontsmet. Wij vragen u dan ook om NIET op dit tijdstip naar de praktijk te komen zonder afspraak.

Om de onderverdeling van spreekuren goed te kunnen laten verlopen zal de doktersassistente aan de telefoon een uitgebreidere triage uitvoeren. Ook zijn de E-faciliteiten tijdelijk anders dan u van ons gewend bent. Het maken van een online afspraak is  momenteel niet mogelijk. 

Uit voorzorg hebben we ook extra maatregelen getroffen. Bij binnenkomst kunt u aan de balie uw handen desinfecteren. Er staan minder stoelen in de wachtkamer en u kunt bij goed weer ook buiten plaatsnemen. Wij vragen u dan ook het liefst niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig te zijn. De huisarts, doktersassistente en praktijkondersteuners dragen tijdens het spreekuur een mondmasker. Tevens staan er in de spreekkamers grote plexiglas schermen op de bureau's.

------

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Lankhorst. Op deze website vind u informatie over ons team, onze spreekuren en praktijk informatie. 

Huisartsenpraktijk Lankhorst is een kleinschalige dorpspraktijk in Waalre, met als verzorgingsgebied Waalre en Aalst. De praktijk staat open voor nieuwe patiënten die binnen 10-15 minuten reistijd wonen van de praktijk. U kunt een kennismakingsgesprek met de huisarts plannen. 

We hechten waarde aan persoonlijk contact en een goede kwaliteit van onze zorg. Wij willen graag goed toegankelijk zijn als praktijk. Wij willen onze zorg met een vast team leveren, zodat u zoveel mogelijk dezelfde mensen tegenkomt in huisartsenpraktijk Lankhorst. Dit zorgt er ook voor dat wij goed op de hoogte zijn wat er bij u speelt en wij goed kunnen inspelen op uw zorg vragen. 

Zo kunt u op deze website online een afspraak maken, een herhaal recept aanvragen of een email-consult doen in een beveiligde omgeving. Hiervoor dient u zich eenmalig bij de assistente te identificeren om de privacy te kunnen waarborgen.

Onze openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:00 -17:00 uur.  Woensdag van 08:00 -12:00 uur.

Onze koffiepauze is van 10:00-10:30 uur. De lunchpauze 12:30-13:30 uur. Tussen 15:00-16:00 heeft de assistente haar spreekuur en zijn we alleen voor spoed (toets 1) bereikbaar.


Inschrijfformulier

Via het online inschrijfformulier kunt u een verzoek indienen tot inschrijving als nieuwe patiënt bij huisartsenpraktijk Lankhorst. Nadien kunt u uw oude huisarts bellen met het verzoek om uw dossier over te dragen. 

Lees meer

Herhaalrecepten

U kunt hier inloggen om herhaalrecepten te bestellen voor medicatie die u chronisch gebruikt. U krijgt toegang via een beveiligde verbinding tot uw actuele medicatie. Uw chronische medicatie kunt u dan opnieuw laten bestellen.

NIEUWS: Per 15 juni 2020 is er in apotheek Waalre-Dorp een afhaalautomaat geïnstalleerd. U kunt nu dan ook (bepaalde) medicatie hierin ophalen. U hoeft hiervoor niet bij de apotheek binnen te komen (wat nuttig is bijvoorbeeld bij hoestklachten) en ook kunt u na sluitingstijd uw medicatie, de servicelocker is namelijk 24/7 bereikbaar. Meer informatie hierover leest u onder het kopje "e-faciliteiten" en dan "herhaalrecepten". 

Lees meer

Afspraak maken

Deze service is tijdelijk niet mogelijk omdat we alle patiënten die een afspraak willen maken moet uitvragen voordat zij eventueel naar de praktijk mogen komen. Dit i.v.m. het coronavirus en de veiligheid voor medewerkers en de mede patiënt.

U kunt via dit formulier online een afspraak maken op het spreekuur. Er is elke dag een mogelijkheid om een online afspraak in het spreekuur in te plannen van 10 minuten. U heeft de mogelijkheid om het onderwerp van de klacht aan te geven. 

 

 

Lees meer
Copyright © 2020 Huisartsenpraktijk Lankhorst
Webdesign & CMS by Downdijk