Stuur een email 040 - 2212701 Ma t/m Vr: 8:00 uur tot 17:00 uur

Oude Torenstraat 1, 5581 BJ Waalre
Nederlands Engels

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Lankhorst. Op deze website vind u informatie over ons team, onze spreekuren en praktijk informatie.

Mijngezondheid.net

Vanaf 7 juni 2021 maken wij gebruik van mijngezondheid.net. Druk op onderstaande knop of het logo om in te loggen met uw DigiD voor:

  • Aanvragen van herhaalrecepten
  • Aanvragen van e-mailconsulten voor uw medische vragen
  • Maken van afspraken bij uw huisarts of de assistente
  • Inzien van labuitslagen en/of specialistenbrieven
  • Inzien van uw actuele medicijnoverzicht, en het uitprinten van uw medicijnpaspoort
  • Inzien van een deel van uw dossier
  • Doorgeven van thuismetingen
  • Betrouwbare informatie vinden over medicijnen en ziekten
  • Doorgeven van wijzigingen van uw persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld telefoonnummer of adres

Inloggen

Homepagina Huisartsenpraktijk Lankhorst

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Lankhorst. Op deze website vind u informatie over ons team, onze spreekuren en praktijk informatie. 

Huisartsenpraktijk Lankhorst is een kleinschalige dorpspraktijk in Waalre, met als verzorgingsgebied Waalre en Aalst. De praktijk staat open voor nieuwe patiënten die binnen 10-15 minuten reistijd wonen van de praktijk. U kunt een kennismakingsgesprek met de huisarts plannen. 

We hechten waarde aan persoonlijk contact en een goede kwaliteit van onze zorg. Wij willen graag goed toegankelijk zijn als praktijk. Wij willen onze zorg met een vast team leveren, zodat u zoveel mogelijk dezelfde mensen tegenkomt in huisartsenpraktijk Lankhorst. Dit zorgt er ook voor dat wij goed op de hoogte zijn wat er bij u speelt en wij goed kunnen inspelen op uw zorg vragen. 

Zo kunt u op deze website online een afspraak maken, een herhaal recept aanvragen of een email-consult doen in een beveiligde omgeving. Hiervoor dient u zich eenmalig bij de assistente te identificeren om de privacy te kunnen waarborgen.

Onze openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 -17:00 uur.

Onze koffiepauze is van 10:00-10:30 uur. De lunchpauze 12:30-13:30 uur. Tussen 15:00-16:00 heeft de assistente haar spreekuur en zijn we alleen voor spoed (toets 1) bereikbaar.

Huisarts Myriam Lankhorst